Trenutno ste na: Naslovnica
ODGOĐENE UTAKMICE
Urednik   
Nedjelja, 26 Veljača 2017
 U odgođenim utakmicama 12. kola koje su odigrane jučer, Metalac je pobijedio Zrinski sa 5 - 0, a Frankopan i Banovac su podijelili bodove odigravši 1 - 1. Ovom pobjedom u odgođenoj utakmici Metalac je zasjeo na prvo mjesto na tablici uoči nastavka prvenstva koji slijedi idućeg vikenda.

Komentirajte prvi | Posjeta: 3763 | Ispis | E-mail

 
PRIPREMNE UTAKMICE
Urednik   
Utorak, 14 Veljača 2017

 

  Pripreme igrača Sokola za nastavak prvenstva teku po planu koji je zacrtao trener Pernar a do sada su odigrane i dvije pripremne utakmice. Sa Tomislavom iz Bereka se igralo 05.02. na umjetnoj travi u Kutini i rezultat je bio 3 - 3, dok je u drugoj pripremnoj utakmici odigranoj na Sokolovom pomoćnom terenu u subotu, 11.02.,  savladana Sloga iz Križa rezultatom 6 - 2. Slijedeća pripremna utakmica po rasporedu je sutra, srijeda 15.02., kada će u Velikoj Ludini gostovati NK Milka Trnina iz Vezišća a utakmica počinje u 19 sati. Nakon toga u nedjelju, 19.02., će se igrati protiv Mladosti iz Obedišća u Velikoj Ludini sa početkom u 14 sati i u srijedu, 22.02. će Sokolovi uzvratiti posjet Slogi iz Križa a ta utakmica počinje u 18 sati.

Komentirajte prvi | Posjeta: 5169 | Ispis | E-mail

 
MOGULJAK, GOLIĆ I GAJDEK U SOKOLU !
Urednik   
Ponedjeljak, 30 Siječanj 2017

pojačanja

  Da Uprava Sokola ne spava zimski san u ovom prelaznom roku, dokaz je to što su danas tri igrača potpisala pristupnice, a koji će biti izrazita pojačanja mladoj ekipi Sokola. Iz Kutinske Moslavine se vratio iskusni i pouzdani vratar DEJAN MOGULJAK, a iz Segeste su došla dva izuzetna pojačanja: VLADIMIR GOLIĆ i TOMISLAV GAJDEK, koji će se tako pridružiti bratu Ivanu koji već duže vrijeme igra za naš klub. Sa ovim pojačanjima Sokol bi trebao igrati značajnu ulogu u proljetnom nastavku prvenstva u 1 ŽNL, a pred trenerom Pernarom je zadatak da u ovih mjesec i nešto dana što bolje pripremi i uigra ekipu, da spremna dočeka start prvenstva.

Komentirajte prvi | Posjeta: 6583 | Ispis | E-mail

 
ODRŽANA PROZIVKA IGRAČA
Urednik   
Subota, 21 Siječanj 2017

  prozivka prozivka prozivka

prozivka

    Danas je održana prozivka igrača seniorske momčadi NŠK Sokol i time su počele pripreme za proljetni dio prvenstva u sezoni 2016/17. Igračima se prigodnim riječima obratio predsjednik kluba Dejan Faltis a trener Damir Pernar ih je upoznao sa planom priprema i sa zadacima koji su pred njima. Naglasak je dao na prezentaciju dobrog nogometa, afirmaciju mladih igrača i naravno, na očuvanje statusa prvožupanijskog ligaša, što ne bi trebao biti veliki problem ako će svi igrači davati svoj maksimum kako na treninzima, tako i na utakmicama. Proljetni dio sezone trebao bi početi 04./05.03. i do tada ima dovoljno vremena za kvalitetnu pripremu i za odigravanje pripremnih utakmica, naravno, ako će to dozvoliti vremenski uvjeti.

Komentirajte prvi | Posjeta: 6924 | Ispis | E-mail

 
SOKOL POČINJE SA PRIPREMAMA
Urednik   
Utorak, 17 Siječanj 2017

 

  Ove subote, 21.01.2017. godine u 15,00 sati zakazana je prozivka igrača Sokola kojom će početi pripreme za nastavak prvenstva u 1. ŽNL NSSMŽ. Prozivka će se održati na stadionu Sokola gdje će igračima biti prezentiran plan priprema i naravno, ciljevi, a nakon prozivke održat će se i prvi trening pa se stoga pozivaju igrači da dođu sa opremom.

Komentirajte prvi | Posjeta: 6548 | Ispis | E-mail

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 26 - 30 od 842

                EURONET - web hosting usluge

 

Slijedeća utakmica

Ova sezona je završila!

30. KOLO 1. ŽNL 10.06.2017. u 18.00

1. ŽNL 2016/17
Metalac - Banovac 3:1
Radnik - BSK 2:4
Topusko - Voloder 6:1
Frankopan - Sokol R. 4:1
Šartovac - TŠK 1932 1:1
Moslavac - Zrinski 6:0
Sloga - Mladost P. 1:4
Lekenik - Sokol 2:2
Detalji

Sponzori

PSP OKOLI
KAPITEL 
Caffe bar "Komarac
denishop


Navijačica tjednaGoogle

Zaboravili ste šifru?
Registrirajte se ovdje.

MŽNL

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA

2. ŽNL NSSMŽ

2. ŽNL

3. ŽNL NS KUTINA

3.ŽNL

                                                                                                

TRAINING GROUND
Site navijača hrvatske repke

Općina Velika Ludina


Općina Velika Ludina

HNS

                                                                                                 
HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

NSSMŽ

NOGOMETNI SAVEZ SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

NS KUTINA

NS KUTINA

NS NOVSKA

NS NOVSKA

Tko je Online