Trenutno ste na: Naslovnica arrow Seniori arrow Statistika sezone
ODRANA PROZIVKA IGRAA Ispis E-mail
Mick   
Srijeda, 16 Srpanj 2008
 Prvi trening Juer je u prostorijama kluba izvršena prozivka igraa koji e krenuti u pripreme za prvenstvo 2008/09 4. HNL Središte podskupina "B"...

  Treneru Ivici Palaiu se na prozivku odazvalo 26 igraa, a još 5 njih je bilo sprijeeno u dolasku zbog posla. Igraima se obratio tajnik kluba MIljenko Šipi, pozdravio ih je i poelio im dobrodošlicu u naš klub, a pogotovo se to odnosilo na nove igrae, koji su pristupili k nama u ovom prelaznom roku. Naglasak je dao na to da se prošla sezona, pogotovo proljee, ne smije više nikada dogoditi našem klubu, jer osvajanje samo jednog boda je katastrofa. Garancija da se to više nee dogoditi je u tome što su u klub dovedeni novi igrai koji su svi od reda, pojaanja.

  Nakon tajnika, igraima se obratio trener Palai koji ih je upoznao sa programom priprema, te ih je upozorio da se od njih oekuje maksimalno zalaganje, kako na treninzima, tako i na pripremnim utakmicama i ako e to biti tako, svi e biti optimalno pripremljeni za poetak prvenstva. Kad završi naš turnir, a to je 10.08., trener e objaviti s kojih 20 igraa kreemo u prvenstvo. Oni koji ne ispune trenerove zahtjeve bit e ustupljeni drugim klubovima, a neki e se vratiti u našu mlade, jer ja na prozivci bilo  ak 4 naša kadeta, roena 1992. godine i 2 juniora, roena 1991. godine.  

  Nakon prozivke, odran je i prvi trening i moramo rei da je to stvarno lijepo izgledalo, toliki broj igraa na treningu, ako se sjetimo kakav je odaziv bio u proljee.

  Za sada su definitivno klub napustili Tomislav Štimac, Saša Hajek i Igor Culjaga,  vjerojatno za njima ide i Vedran Kunštek, a da li e još netko zatraiti istupnicu., znat e se ubrzo.

  Prozivci su prisustvovali slijedei novi igrai: Zlatko Nei, Sandi Renduli, Zoran Faltis, Jurica Šenija, Ivan Šenija, Igor Maretko, Tomislav Zlaki i MIlan Radman, a nedostajali su još Dejan Faltis i Antonio Zorko. Od "starih" su bili: Nenad Vein, Darko Blaevi, Marijo Vulinec, Saša Hmorinski, Dalibor Šegec, Denis Pejki, Draen Cviši, Dominik Bui, Dejan Vacek, Tomislav Hajek, Igor Bošnjak i Zoran Bogdan, nedostajali su braa Tomislav i Tihomir Zrinšak te Tomislav Palai. Dva "stara" igraa Dario Oštrec i Mihael Bohatka su povreeni, predstoje im operacije i na njih nemoemo raunati za slijedee prvenstvo. Od kadeta na prozivci su bili: Denis Hmorinski, Zvonimir Kondres, Kristijan Kamenšak i Kristijan Eminovski, a od juniora Sebastijan Kamenšak i Stjepan lekovi. 

  To je kadar igraa koji je zapoeo, ili e poeti,  pripreme, no Uprava radi na tome da se moda dovede još barem jedno kvalitetno pojaanje, i s tim igraima opstanak u 4. HNL ne bi smio doi u pitanje, ak što više, mislimo da nam je mjesto pri vrhu tablice, uglavnom u odnosu na prošlu sezonu, trebali bi biti kud i kamo bolji rezultati.  


Posjeta: 283501 | Ispis | E-mail

  Komentirajte prvi

Pisanje komentara je dostupno samo registriranim korisnicima.

 
« Prethodna   Sljedea »

                EURONET - web hosting usluge

 

Ova sezona je zavrila!

1. NL 2017/18
Libertas - Moslavac 0:2
Sokol R. - Vatrogasac 2:6
Sloga - TK 1932 2:2
Moslavina - Voloder 9:1
Sokol - artovac 10:0
Frankopan - BSK 1:1
Metalac - Topusko 2:5
Banovac - Lekenik 3:2
Detalji

Sokolovi strijelci

1. NL  2017/18
 Saša Hmorinski  8
 

Leonard Lom

 7

 Ivan Gajdek 6
 Mario Hibl
 5
 Tomislav Gajdek
 4
 Ivica Alapi

 3

 Damjan Pleše

 3

 Mihael Palai

 3

 Siniša Štrk

 2

 Velimir Roak
 1

Sponzori

PSP OKOLI
Caffe bar "Komarac
denishop


Google

Zaboravili ste ifru?

3.NL

                                                                                                

TRAINING GROUND
Site navijaa hrvatske repke


Opina Velika Ludina

HNS

                                                                                                 
HRVATSKI NOGOMETNI SAVEZ

NOGOMETNI SAVEZ SISAKO-MOSLAVAKE UPANIJE

NS KUTINA

NS KUTINA

NS NOVSKA

NS NOVSKA

Tko je Online

Gostiju online: 1